fbpx
  • +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mogelijk einde voor ontwikkelaar Kubity

Mogelijk einde voor ontwikkelaar Kubity

2020 Is een zwaar jaar geweest voor SPK Technology, ontwikkelaar van de Mixed Reality SketchUp Extension Kubity PRO, met als mogelijk gevolg dat het in 2021 ophoudt te bestaan.

Doordat de inkomsten van SPK Technology in 2020 drastisch zijn afgenomen, hebben ze reeds afscheid genomen van diverse teamleden en heeft de investeringsmaatschappij aangegeven de activiteiten nog tot het einde van dit jaar aan te houden.

Mede door het kleinere team worden nieuwe releases langzamer gebracht en duurt ook het antwoord op supportkwesties langer dan gebruikelijk. Desondanks heeft het kleinere team in de afgelopen periode enkele belangrijke updates uit weten te brengen:

  • Ondersteuning voor SketchUp 2021 in Kubity
  • Ondersteuning voor Revit 2021 in RVT2SKP
  • Kubity GO update voor Android 11
  • Kubity GO update voor IOS 14

SPK Technology geeft aan nog steeds trots te zijn deze software te mogen ontwikkelen en blijven volledig toegewijd om de best mogelijke service, hoogste kwaliteit en kortst mogelijke levertijd te kunnen bieden. Dit streven blijft echter wel volledig afhankelijk van het vinden van een nieuwe investeerder voor het einde van 2021.

In afwachting van een oplossing willen wij als distributeur de software zolang mogelijk blijven ondersteunen. Het is echter wel onzeker hoelang gebruikers van de service kunnen genieten. We zullen daarom de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten houden, om tijdig te kunnen informeren. Dus houd onze nieuws-sectie zeker in de gaten.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu