fbpx
V-Ray Next for SketchUp Update 2 verkrijgbaar!

V-Ray Next for SketchUp Update 2 verkrijgbaar!

V-Ray Next for SketchUp Update 2 is officieel als download te verkrijgen. De update voor deze hoogwaardige renderplugin voor SketchUp Pro bevat de volgende verbeteringen:

  • SketchUp 2020 Support — V-Ray ondersteunt de laatste versie van SketchUp.
  • RTX Support — Verhoog de GPU-prestaties met NVIDIA RTX-technologie (alleen beschikbaar met ondersteunde hardware).
  • Proxies met Materialen — Importeer of creëer een proxy en V-Ray zal automatisch een set van materiaalslots genereren, waardoor het makkelijker wordt om materialen te beheren.
  • Color assistant — Kies de exacte kleur met de juiste tint, verzadiging en waardevariatie met de Color Assistant, de nieuwe uitbreiding van V-Ray Color Picker.
  • Verbeterde materialen — Geoptimaliseerde onderliggende schaduwstructuur van alle scenematerialen, zodat geavanceerde attributen nu kunnen worden toegevoegd of verwijderd zonder de materiaaleigenschappen te verliezen.
  • Eenvoudige Installer — Soepele, eenstapsgewijze installatie van alle componenten die in het V-Ray pakket zijn opgenomen.
  • Kleurthema's — Een nieuw "Bright" kleurthema is nu beschikbaar voor de V-Ray gebruikersinterface.
  • Gedeeltelijke scene export —Exporteer alleen de huidige selectie als een .vrscene bestand met de toegepaste materialen, verlichting en andere speciale V-Ray objecten.
  • VRscans verbetering — Het VRscans materiaal bevat nu een nieuwe textuurprojectiemodus, waardoor UV mapping niet meer nodig is voor objecten die het materiaal gebruiken.

Verkrijgbaarheid

Als u nieuw bent met V-Ray for SketchUp, dan kunt u uw demoversie hier aanvragen. Gebruikt u reeds V-Ray Next for SketchUp, ga dan naar uw persoonlijke pagina op Chaos Group's website om de laatste versie van V-Ray for SketchUp te verkrijgen.

Kopen / Upgraden

Als u overtuigd bent van de mogelijkheden van V-Ray Next for SketchUp, dan kunt u uw (upgrade) licentie voor de render plugin via ons resellerkanaal aanschaffen.

Veel Renderplezier!


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Meer weten over SketchUp? Neem dan contact op met een SketchUp Authorized Reseller.

Deze website is een initiatief van Design8 bv, SketchUp distributeur voor de Benelux.