fbpx
Skimp
Skimp

SketchUp traag door complexe objecten? 'Skimp' uw model met deze razendsnelle gereedschappenset voor het importeren en vereenvoudigen van complexe objecten!!

SketchUp.nl is daarom verheugd u Skimp for SketchUp te mogen presenteren! Deze nieuwe Extension is uiteraard nu ook via SketchUp.nl te verkrijgen.

Waarom Skimp?

Skimp is de Extension voor het vereenvoudigen van complexe objecten in SketchUp. Het vermindert het aantal vlakken in het 3D model, waarbij de visuele uitstraling blijft behouden. Hierdoor ontstaat er een prima balans tussen detail en prestaties. Het is daarom een niet te missen tool voor gebruikers die vaak problemen hebben met het gebruik van zware, complexe objecten, zoals bv. interieurontwerpers, architecten en landschapsarchitecten.

Skimp is uitgerust met de volgende functies:

  • Importeren van FBX, OBJ, STL, DAE, 3DS, PLY en VRML;
  • Vereenvoudiging zowel voor als na de import;
  • Vereenvoudigen van losse objecten;
  • Vereenvoudigen van een selectie objecten;
  • Behoud van modelhiërarchie, zoals componenten, genestelde groepen en component in component;
  • Vervangen van zware texturen.

Lees hier meer over Skimp.

Interesse?

Skimp kunt u hier als 5-daagse demoversie aanvragen, zodat u het vrijblijvend kunt proberen. De adviesverkoopprijs bedraagt € 59,- excl. BTW voor een jaarlijkse Subscription.

Klik hier voor een lijst van wederverkopers die u uitstekend van dienst kunnen zijn met de aanschaf van Skimp.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.