fbpx
Op vrijdag 24 november is het zover: het grootste SketchUp event van het jaar zal dan plaatsvinden in het Evoluon, Eindhoven (NL). Het aftellen naar het SketchUp 3D Basecamp Benelux 2017 is daarom begonnen! Wij willen u via deze blog dan ook graag op de hoogte brengen van de vorderingen voor dit event.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en menig SketchUp fanaat heeft zijn ticket tot dit event al weten te bemachtigen. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij als u ook dit event wilt bijwonen! Een ticket geeft toegang tot alle Keynote presentaties en 1 workshop naar keuze. En met een geldige maintenance op uw SketchUp Pro licentie krijgt u zelfs 50% korting!

Voorstelronde sprekers

Tijdens het SketchUp 3D Basecamp Benelux 2017 worden er diverse interessante keynotes en workshops gegeven. Daarom willen wij u hierbij alvast voorstellen aan de eerste 3 sprekers tijdens dit event:

Yana Andreeva - V-Ray for SketchUp
Yana Andreeva werkt sinds 2013 bij Chaos Group en is verantwoordelijk voor alle V-Ray presentatie-content en video's. Daarvoor werkte ze als 3D artiest aan campagnes voor o.a. Intel, Porsche, Hugo Boss en Red Bull. Tijdens het SketchUp 3D Basecamp Benelux 2017 zal Yana de workshops V-Ray for SketchUp in de ochtend en middag verzorgen.

Nick Nijmeijer - SketchUp & BIM
Nick Nijmeijer maakt met zijn bedrijf ITCAD proces- en automatiseringsoplossingen toegankelijk voor toeleveranciers in de bouw. Tijdens zijn opleiding is hij geïnspireerd geraakt door de Building Information Modelling (BIM) werkmethodiek. Tijdens zijn keynote zal hij laten zien hoe u SketchUp Pro kunt toepassen met de BIM werkmethodiek en hoe u informatie in het SketchUp model kunt uitwisselen middels het OpenBIM bestandsformaat IFC. Aan de hand van BIM Basis ILS en praktijkvoorbeelden zal dit eenvoudig uitgelegd worden.

Stijn Brilman - 3D Printing
Stijn Brilman werkt als Application Specialist 3D Printing bij Canon Nederland N.V. Tijdens zijn keynote zal Stijn de basisprincipes van 3D Printing uitlichten en hoe dit de hedendaagse industrie beïnvloedt. Daarbij zoomt hij in op diverse aspecten die u in uw achterhoofd dient te houden wanneer u gaat 3D printen.

Tot 24 November!

Het SketchUp 3D Basecamp Benelux 2017 is een event dat u dus niet mag missen! Reserveer daarom snel uw ticket(s) voor dit event en wij hopen u dan ook graag te mogen begroeten op vrijdag 24 november 2017.

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van SketchUp, neemt u contact op met een verkooppunt bij u in de buurt.