• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betere Samenwerking en Passief Ontwerp met Sefaira

De nieuwste versie van Sefaira Architecture biedt verbeterde mogelijkheden voor samenwerking tussen verschillende disciplines, verbeterde functionaliteit voor passief ontwerp en een verbeterde controle en nauwkeurigheid in de analyses.

sefaira_01

Verbeteringen

Deze upgrade bevat 3 grote voordelen voor ontwerpers die hoogwaardig presterende gebouwen creëren:

Betere Teamsamenwerking
Architecten, specialisten en ingenieurs kunnen nu naadloos samenwerken in hetzelfde project, zodat prestatiedoelen vroeg gedefinieerd worden, het risico van het niet halen van deze doelen gereduceerd wordt en hierdoor de samenwerking tussen de architect en de ingenieur versterkt wordt. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Sefaira's toepassing van het gerespecteerde EnergyPlus analysemodel.

sefaira_02

Beter Passief Ontwerp
Test passieve ontwerpstrategieën vroeg in het ontwerpstadium met een verbeterde natuurlijke ventilatie, thermisch comfort en een beoordelingsfunctie voor zones. Vergelijk eenvoudig de prestatie-effecten van vaste ramen t.o.v. bedienbare ramen, externe schaduwval of de diverse verhoudingen van het raam t.o.v. de muur om zodoende het prestatiepotentieel van uw gebouw te maximaliseren.

sefaira_03

Nauwkeurigere Analyses
Deze nieuwe release biedt nu ook analyses op kamer- en afdelingsniveau. Dit betekent dat u een meer gedetailleerde controle heeft over uw analyse en u zodoende nog meer vertrouwen krijgt in uw ontwerpbeslissingen. En dat allemaal binnen één tool die snelle, iteratieve besluitvorming in een vroeg stadium ondersteunt!

sefaira_04

Wilt u Sefaira proberen?

Lees hier hoe het werkt. Sefaira kunt u niet zelfstandig downloaden.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.

Wilt u meer informatie over Sefaira?

Neemt u gerust contact met ons op op telefoonnummer +31-344-577884 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu

© 2018 Design8 bv | All Rights Reserved | Images courtesy of Trimble Inc.