• +31(0)344 577 884
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u op zoek naar levensechte materialen voor in uw V-Ray for SketchUp visualisaties? Kijk dan eens naar VRscans: een bibliotheek met honderden levensechte materialen klaar voor gebruik in V-Ray for SketchUp (3ds Max en Maya worden ook ondersteund). Om VRscans als nieuw product te introduceren voor V-Ray for SketchUp, wordt het momenteel aangeboden met een mooie 20% korting op commerciële licenties tot 5 januari 2018!

Probeer & Profiteer!

Wanneer u geïnteresseerd bent in VRscans, kunt u hier uw demoversie aanvragen.

Sluit VRscans goed aan op uw behoeften, profiteer dan nog tot 5 januari 2018 17:00 van 20% korting op VRscans via één van onze wederverkopers.

Veel Renderplezier!

VRscans vanaf heden verkrijgbaar voor V-Ray for SketchUp!

VRscans is een bibliotheek met honderden levensechte materialen op basis van een scan van het fysieke materiaal. De gescande materialen zijn klaar voor gebruik in uw V-Ray renders (V-Ray for 3ds Max en Maya worden ook ondersteund). De aldoor groeiende collectie van materialen bevat o.a. samples van autolak, stof, leer, hout, plastic en meer! Daarom is het de ideale tool om nog meer realisme toe te voegen aan uw scenes!

Waarom VRscans?

  • VRscans biedt een fotorealistisch kwaliteitsniveau en realistische reacties op lichtomstandigheden.
  • VRscans is direct te gebruiken. Gebruik de materialen als perfecte kopieën van levensechte materialen of als accurate referentie om uw eigen materialen te maken.
  • Fotorealisme met een simpele drag & drop. Shaders die uren duurden om te perfectioneren zijn nu klaar in een paar klikken.
  • VRscans geeft u het vertrouwen dat uw 3D objecten er exact hetzelfde uit zien als in de echte wereld!
  • VRscans komt uit dezelfde stal als V-Ray, waardoor ze naadloos samenwerken.
  • Kies uit honderden gescande en direct te gebruiken materialen. U kunt zelfs uw eigen materialen laten scannen door de ontwikkelaar!

Meer informatie over VRscans vindt u op de V-Ray for SketchUp pagina.

De ontwikkelaar van RenderIN heeft een nieuwe versie van RenderIN V3 uitgebracht. Deze nieuwe service release zorgt ervoor dat de renderplug-in nu ook werkt in SketchUp Pro 2018.

renderin

Verkrijgbaarheid

Deze update van RenderIN V3 is een gratis update voor alle bestaande gebruikers van RenderIN V3. Updaten is heel simpel: download RenderIN V3 hier en installeer het op uw machine.

Bent u een gebruiker van RenderIN V2 of nieuw met deze renderplugin, dan kunt u RenderIN V3 als trialversie downloaden. Wanneer u overtuigd bent van de mogelijkheden van RenderIN V3, dan kunt u uw (upgrade) licentie verkrijgen via één van onze toegewijde resellers.

Veel Renderplezier!

De ontwikkelaar van Skalp 4 SketchUp heeft een nieuwe versie van Skalp (v3.0) uitgebracht. Deze nieuwe service release zorgt ervoor dat de Live Dwarsdoorsnede Tool nu ook werkt in SketchUp Pro 2018.

news_2016_05_skalp4su

Verkrijgbaarheid

Gratis upgrades
Deze update van Skalp 3.0 is een gratis update voor gebruikers die Skalp v2.x in 2017 hebben aangeschaft. Upgraden is heel simpel: download Skalp 3.0 hier, installeer het op uw machine en voer uw huidige licentiegegevens in.

Betaalde upgrades
Als uw versie van Skalp is aangeschaft voor 2017, dan kunt u een upgrade via de software aanschaffen. Upgraden is heel simpel: download Skalp 3.0 hier, installeer het op uw machine, voer uw huidige licentiegegevens in en de software zal automatisch de upgrade-mogelijkheden weergeven.

Betaalde upgrades
Bent u nieuw met Skalp, dan kunt u Skalp 3.0 als trialversie downloaden. Wanneer u overtuigd bent van de mogelijkheden van Skalp 3.0, dan kunt u uw licentie verkrijgen via één van onze toegewijde resellers.

Veel Modelleerplezier!

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu