• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KG-dev officieel partner 3D Basecamp Benelux
KG-dev officieel partner 3D Basecamp Benelux

KG-dev officieel partner 3D Basecamp Benelux

KG-dev, ontwikkelaar van op maat gemaakte SketchUp Pro Extensions, heeft zich aan ons verbonden als officiële 3D Basecamp Benelux 2019 partner!

KG-dev

KG-dev (website in ontwikkeling) is een bedrijf opgestart door Kenny Geyskens (België). Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van Custom SketchUp Extensions, op maat gemaakte toevoegingen voor SketchUp Pro. Een goed voorbeeld hiervan is de Extension die KG-dev voor het Canadese bedrijf Flexpipe heeft gemaakt. Hiermee wordt een wireframe omgezet naar een pijpconstructie, inclusief alle benodigde koppelstukken en andere onderdelen. Er wordt zelfs een zaaglijst en winkelmandje gegenereerd, om zodoende direct met het systeem aan de slag te gaan!

Als u ook extra functionaliteiten in SketchUp Pro wenst of bepaalde ontwerptaken wilt automatiseren, dan is KG-dev wellicht de partij die u verder op weg kan helpen!

 

 

Wilt u weten of KG-dev ook iets voor u kan betekenen? Als een officiële partner kunt u KG-dev vinden op de Infomarkt in de Koepel van het Evoluon tijdens beide dagen van 3D Basecamp Benelux (12 en 13 december 2019). Bestel uw tickets hieronder. KG-dev kijkt er naar uit u te ontmoeten!

 

 


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu