• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Modelur officieel partner 3D Basecamp Benelux
Modelur officieel partner 3D Basecamp Benelux

Modelur officieel partner 3D Basecamp Benelux

AgiliCity, AgiliCity, ontwikkelaar van de parametrische stedenbouwkundige extension Modelur, is een officiële 3D Basecamp Benelux partner geworden voor de 2019 editie!

Modelur

Modelur is een super eenvoudig te gebruiken parametrische stedenbouwkundige extension voor SketchUp, ontwikkeld om u te helpen snel conceptuele stedelijke massastudies te maken. Het berekent de belangrijkste stedelijke controleparameters on-the-fly (bijv. bruto vloeroppervlakten, vloerruimte-index of het vereiste aantal parkeerplaatsen op basis van de eisen van het stadsplan) en levert belangrijke informatie terwijl het ontwerp nog in ontwikkeling is. Op deze manier bevordert Modelur een goed geïnformeerde besluitvorming in de vroegste stadia van het stadsontwerp, wanneer de beslissingen de grootste impact hebben.

 

 

Wilt u Modelur live in actie zien? Als een officiële partner kunt u het Modelur team vinden op de Infomarkt in de Koepel van het Evoluon tijdens beide dagen van 3D Basecamp Benelux (12 en 13 december 2019). Bestel uw tickets hieronder. Order your tickets below. Het Modelur team kijkt er naar uit u te ontmoeten!

 

 


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu