• +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nick Nijmeijer en Gerben Pol hosten Open(BIM) workshop
Nick Nijmeijer en Gerben Pol hosten Open(BIM) workshop

Nick Nijmeijer en Gerben Pol hosten Open(BIM) workshop

Save the date als u wilt leren hoe u SketchUp Pro kunt toepassen met de (Open)BIM werkmethodiek. Op donderdag 12 december, tijdens het 3D Basecamp event in het Evoluon in Eindhoven, hosten BIM specialist bij ITCAD Nick Nijmeijer en BIM Coördinator bij Eurosafe Solutions Gerben Pol deze workshop. De ticketverkoop is gestart. Wees er snel bij, want de verkoop gaat hard.

3D Basecamp Benelux 2019 vindt plaats op 12 en 13 december. Op de eerste dag van het event nemen Nick en Gerben u mee in de wereld van SketchUp Pro. U leert hoe u gestructureerd en efficiënt informatie uit een 3D BIM model kunt delen vanuit SketchUp Pro.

Nick laat u eerst de theoretische kneepjes van het vak zien. Daarna laat Gerben u vanuit voorbeelden en werkmodellen in de praktijk bij Eurosafe Solutions (valbeveiliging) ervaren hoe de methodiek wordt toegepast. En ook hoe de informatie in de praktijk met samenwerkende partijen wordt gedeeld en verwerkt.

De BIM specialisten geven de workshop in ring 3-1. U kunt kiezen voor de ochtend sessie om 9.15 uur of de middagsessie om 13.45 uur. Na het afronden van de workshop weet u hoe u SketchUp Pro kunt toepassen met de BIM werkmethodiek én bent u in staat om informatie op een uniforme wijze te delen.

Bestel uw kaarten hieronder. Nick en Gerben ontmoeten u graag!

 

 

Nick Nijmeijer

Bio Nick Nijmeijer


Nick Nijmeijer, sinds 2015 oprichter en eigenaar van ITCAD, heeft als doel om bedrijfsprocessen in de bouw en interieurbouw toegankelijker te maken. Tijdens zijn HBO studie Bouwtechnische Bedrijfskunde verbaasde hij zich hoe ingewikkeld bedrijven hun processen aansturen. Dat was voor Nick aanleiding om zich verder te specialiseren in procesoptimalisatie. Door zijn ervaring, enthousiasme en leergierigheid is hij een echte specialist op gebied van SketchUp, de BIM werkmethodiek en automatiseringsoplossingen.

Nick geeft met ITCAD advies, ontwikkelt 3D (BIM) objecten, automatiseert workflows en verzorgt diverse workshops/cursussen op gebied van SketchUp en de BIM werkmethodiek. Hij is als eerste Nederlander door Trimble SketchUp gecertificeerd als 3D Warehouse content ontwikkelaar. Daarnaast heeft hij de eerste SketchUp Pro BIM workshop ontwikkeld in Nederland en België.

In de afgelopen jaren heeft Nick diverse partijen geholpen. Van 1 op 1 workshops tot volledige procesoptimalisaties met behulp van een 3D (BIM) model in SketchUp Pro. Als u Nick inschakelt, behaalt u resultaten in effectieve informatieverwerking vanuit het 3D (BIM) model. Zonder dat u teveel afhankelijk wordt van menselijke factoren.

 

Gerben Pol

Bio Gerben Pol


Gerben Pol, BIM-Coördinator bij Eurosafe Solutions BV en verantwoordelijk voor het strategische BIM-beleid van Eurosafe Solutions. Hij faciliteert de engineers met passende hard- en software en geeft hen training om optimaal met SketchUp Pro te werken. Zo zijn zij in staat om als dé specialist in de valbeveiligingsmarkt te opereren en een volledige partner te zijn in het gehele BIM proces van hun klanten.

Commercieel gezien is Gerben wat betreft BIM, het aanspreekpunt en sparringpartner binnen Eurosafe. Hij ondersteunt de accountmanagers bij BIM vraagstukken en biedt oplossingen binnen de scope van het project. Ook ontwerp hij in het BIM model samen met de architect en aannemer al in vroeg stadium esthetische, en economische oplossingen om een gebouw veilig te onderhouden.

Uit eerdere ervaringen als 3D regisseur bij verschillende organisaties, heeft Gerben een uitgebreid netwerk opgebouwd. Hij is leergierig en continue geactiveerd om het BIM proces te vergroten en te evolueren. Gerben is zeer gepassioneerd in zijn kijk op en ideeën wat betreft BIM. BIM is niet alleen een ‘simpele’ 3D omgeving. BIM omvat veel meer dimensies en biedt legio voordelen en geweldige kansen voor nu en zeker in de toekomst.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu