fbpx
  • +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
3D Basecamp 2019 logo for keynotes

Workshops

Op donderdag 12 december kunt u diverse soorten workshops volgen omtrent SketchUp Pro en aanverwante workflows en Extensions!
U kunt kiezen uit 13 verschillende workshops, zoals SketchUp, LayOut, (Open)BIM, Trimble Connect, V-Ray en Virtual Reality.

Workshop | SketchUp Beginner

De ideale workshop voor de beginner in SketchUp Pro! Leer wat u moet weten wanneer u met SketchUp Pro aan de slag gaat. U maakt hierbij niet alleen kennis met de basis, maar leert ook hoe belangrijk het is om een uw model goed op te bouwen. Hier gaat het in de praktijk vaak mis. De SketchUp tools hebben vaak verborgen handigheidjes, of extra functies in combinatie met andere toetsen.

Zaal: Ring 3-2

Tijd: 09:15 - 12:30

Workshop | SketchUp Tips & Tricks

Dit is de workshop om te leren hoe u efficiënter en effectiever met SketchUp kunt werken. Misschien heeft u Peter wel eens op Social Media gezien, want hij post minstens 1 SketchUp Pro tip per dag! Tijdens deze workshop laten Peter en Lorenzo u (ook verborgen) tips en trucs in SketchUp Pro zien om sneller te kunnen werken en moeilijke ontwerptaken te volbrengen!

Zaal: Ring 2-1

Tijd: 09:15 - 12:30 | 13:45 - 17:00

Workshop | (Open)BIM met SketchUp Pro

De SketchUp Pro BIM basis workshop is voor diegenen die willen leren hoe SketchUp Pro toegepast kan worden met de (Open)BIM werkmethodiek. Deze workshop wordt gegeven door Nick Nijmeijer van ITCAD in samenwerking met Gerben Pol van Eurosafe Solutions. Samen zullen ze je leren hoe je informatie uit een 3D BIM model gestructureerd en efficiënt kunt delen vanuit SketchUp Pro. Na het afronden van deze workshop, weet jij hoe je SketchUp Pro kunt toepassen met de BIM werkmethodiek en ben jij instaat om informatie op een uniforme wijze te delen.

Zaal: Ring 1-1

Tijd: 09:15 - 12:30

Workshop | SketchUp Studio

SketchUp Studio bevat alle functies van SketchUp Pro, plus realtime tools voor de analyse van energieprestaties voor efficiënte gebouwen. Alex en Lukas leren u hoe u betere gebouwen kunt ontwerpen en hoe uw ontwerpideeën van invloed kunnen zijn op energieverbruik, daglicht, thermisch comfort en HVAC.

Zaal: Ring 3-1

Tijd: 09:15 - 12:30

Workshop | V-Ray Interieur

De enige Chaos Group Authorized Trainer in Nederland, Martha Dijkstra, en interieurspecialist Nicoline van der Henst nemen u mee in de wereld van interieur rendering. U leert de basis van V-Ray Next voor SketchUp en hoe u dit kunt toepassen op interieurscènes. Leer wat de beste verlichting is, hoe u materialen moet gebruiken en nog veel meer!

Zaal: Ring 4-1

Tijd: 09:15 - 17:00

Workshop | Microsoft Hololens

Jos is marketeer bij Construsoft, leverancier en ontwikkelaar van diverse Trimble software zoals SketchUp Pro en heeft nu meer dan 4 jaar ervaring met de Hololens. Deze head-mounted display maakt het mogelijk om 3D modellen als hologram te ervaren. Jos vertelt u meer over de techniek, de ontwikkelingen en u krijgt de kans om de Hololens zelf te ervaren!

Zaal: Mini Theater Ring 1

Tijd: 13:45 - 15:15 | 15:30 - 17:00

Workshop | Enscape

Leer meer over de basisprincipes van het gebruik van Enscape met SketchUp. Hoe u verbluffende materialen creëert, hoogwaardige rendering output genereert en een maatwerk VR-ervaring voor uw klanten in minder dan 5 minuten instelt!

Zaal: Mini Theater Ring 2

Tijd: 09:15 - 10:45 | 11:00 - 12:30

Workshop | SketchUp Gevorderd

Dit is de workshop voor de gemiddelde en gevorderde gebruiker van SketchUp Pro, want met deze gevorderde workshop haalt u meer uit SketchUp Pro. Zowel Daniel als Marian zijn SketchUp gebruikers vanaf het eerste uur en weten precies hoe u de gevorderde technieken verborgen in SketchUp Pro kunt leren.

Zaal: Ring 2-2

Tijd: 09:15 - 12:30 | 13:45 - 17:00

Workshop | LayOut

Maak eenvoudig 2D aanzichten en plattegronden van je model en presenteer deze op schaal. Lever naast schetsontwerpen en moodboards voortaan ook technisch tekenwerk die naast functioneel ook nog eens visueel aantrekkelijk zijn. Vanuit ons architectenbureau (Freyr Architecten) hebben we veel ervaring met LayOut en delen graag alle tips, trucs en valkuilen om tot een prachtige presentatie te komen. Ook zult u zien dat LayOut zonder SketchUp prima inzetbaar is om andere zaken vorm te geven zoals bijvoorbeeld visitekaartjes en flyers. Wellicht veel te veel om in een workshop te behandelen, maar we zorgen in ieder geval voor een prima basis om met LayOut aan de slag te gaan.

Zaal: Ring 3-3

Tijd: 09:15 - 12:30 | 13:45 - 17:00

Workshop | Mind.Sight.Studios

Profile Builder, PlaceMaker en Skimp; dit zijn de must-have Extensions voor elke die-hard SketchUpper. Jack en Maarten leren u de ins en outs van het parametrische modelleren van bouwoplossingen, het bouwen van steden op basis van geo-locatie met enkele muisklikken en het vereenvoudigen van complexe objecten om sneller met SketchUp Pro te kunnen werken.

Zaal: Ring 3-1

Tijd: 13:45 - 17:00

Workshop | Trimble Connect

Ontdek het praktijkgebruik van Trimble Connect met SketchUp Pro. Hierbij zullen wij enkele krachtige praktijkvoorbeelden geven van het gebruik van Trimble Connect in combinatie met SketchUp Pro. Wij zullen u leren hoe u verschillende bestandsformaten kunt combineren en al deze informatie kunt delen met uw klanten, hoe u projectdata op een mobiel apparaat kunt bekijken, hoe u documenten aan uw 3D modellen kunt koppelen en nog veel, heel veel meer!

Zaal: Ring 1-1

Tijd: 13:45 - 15:15 | 15:30 - 17:00

Workshop | V-Ray Exterieur

Ivan Kozaliev, een van de CG-specialisten van Chaos Group, ontwikkelde een solide achtergrond in de architectuur. Hij participeerde in verschillende ontwerpprojecten van gebouwen tot en met hoogbouw en wolkenkrabbers. Daarom zal hij de man zijn die u leert hoe u met V-Ray Next for SketchUp verbluffende exterieur renderingen kunt maken!

Zaal: Ring 4-2

Tijd: 09:15 - 17:00

Workshop | Kubity Pro

Virtual Reality en Augmented Reality in één gebruiksvriendelijke applicatie! Erin laat u zien hoe u uw 3D SketchUp ontwerpen op uw mobiele telefoon, tablet en scherm aan uw klant kunt presenteren. Dit alles op een interactieve manier! Stap in de wereld van VR met een carboard, bekijk uw ontwerp geprojecteerd op een echte situatie of geef een presentatie op een scherm dat niet eens in uw eigen kantoor is!

Zaal: Mini Theater Ring 1

Tijd: 09:15 - 10:45 | 11:00 - 12:30

Workshop | Skalp 4 SketchUp

Skalp is een plugin voor SketchUp Pro waarmee u in SketchUp doorsnedes kunt visualiseren gevuld met welk patroon dan ook. Zo leert u tijdens deze workshop doorsnedes met arceringen te maken om zodoende adembenemende plannen en aanzichten maken binnen SketchUp.

Zaal: Ring 3-2

Tijd: 13:45 - 17:00

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu