fbpx
  • +31(0)344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
3D Basecamp 2019 logo for keynotes

Info Markt

Op beide dagen vindt u in de centrale Koepel een informatiemarkt met diverse
aanbieders van aanvullende diensten en technologieën omtrent SketchUp Pro.

Jupiter - Main Sponsor

HP - Aces Direct

HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheden en de maatschappij. Met het breedste technologie portfolio, bestaande uit printing, personal systems, software, services en IT-infrastructuur, helpen we onze klanten overal ter wereld met oplossingen voor hun meest complexe uitdagingen.

Saturn - Sponsor A

Chaos Group

Chaos Group voorziet in innovatieve oplossingen voor de media, entertainment en ontwerpbranches. Al meer dan een decennium lang is het vlaggenschip van de onderneming de V-Ray rendersoftware: de standaard voor snelheid, kwaliteit en gebruiksgemak. Diverse gerenommeerde studio's hebben daardoor hun keuze laten vallen op deze render engine.

Saturn - Sponsor A

SketchUp3D.be

Gold Reseller voor SketchUp Pro in de Benelux en initiatiefnemer van Masters in SketchUp. Dit is meer dan een SketchUp training. Het gaat om veel meer, om iets wat ons allemaal aan gaat. Hoe we het gegeven 'de bouw' met z'n allen vele malen efficiënter kunnen gaan maken. Ontdek onze visie en missie en hoe wij je hierbij kunnen helpen als jij inziet dat er ook nog veel efficiëntie te winnen is!

Saturn - Sponsor A

SU Podium

SU Podium is een plug-in voor SketchUp Pro om ontwerpen fotorealistisch te renderen. Het draait binnen SketchUp Pro en maakt gebruik van de texturen, (achtergrond)kleuren en schaduwvallen in het programma. Door de gebruiksvriendelijke interface heeft de plug-in een korte leercurve en boekt u in zeer korte tijd indrukwekkende resultaten.

Neptune - Sponsor B

Modelur

Eenvoudige, parametrische Extension voor SketchUp om snel conceptuele stedelijke massastudies te maken. Het berekent de belangrijkste stedelijke controleparameters on-the-fly (bijv. bruto vloeroppervlakten, vloerruimte-index of het vereiste aantal parkeerplaatsen) en levert belangrijke informatie terwijl het ontwerp nog in ontwikkeling is. Hierdoor is een goed geïnformeerde besluitvorming in de vroegste stadia van het stadsontwerp mogelijk, wanneer de beslissingen de grootste impact hebben.

Neptune - Sponsor B

KG-dev

KG-dev (website in ontwikkeling) is een bedrijf opgestart door Kenny Geyskens (België). Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van Custom SketchUp Extensions, op maat gemaakte toevoegingen voor SketchUp Pro. Als u ook extra functionaliteiten in SketchUp Pro wenst of bepaalde ontwerptaken wilt automatiseren, dan is KG-dev wellicht de partij die u verder op weg kan helpen!

Neptune - Sponsor B

Laubwerk

Laubwerk is een gemakkelijk te gebruiken uitbreiding voor (landschaps-/tuin-)architecten en CG artiesten die op zoek zijn naar natuurgetrouwe 3D planten. Laubwerk gebruiken is heel eenvoudig: sleep de gewenste plant, struik of boom in de scene en pas vervolgens de parameters vorm, leeftijd, seizoen en detailniveau aan!

Neptune - Sponsor B

Flextools.cc

Architecten en 3D-kunstenaars gebruiken het FlexTools platform om SketchUp deuren, ramen en andere architectonische elementen te genereren, met uitzonderlijke snelheid en controle.

Neptune - Sponsor B

SketchUp Plaza

Met al meer dan 10 jaar ervaring in het helpen van interieurarchitecten, -ontwerpers en stylisten is SketchUp Plaza de plek om te leren 3D tekenen op een interactieve manier. Door middel van cursussen, boeken en levendige community leer jij in een handomdraai ontwerpen op te leveren en allemaal op een manier waar en wanneer het jou uitkomt.

Neptune - Sponsor B

Geometius

Geometius laat u zien welke ontwikkelingen er binnen Trimble zijn op het gebied van Mixed Reality, voor bv. een slimme bouwplaats. Hierbij zal worden ingezoomd op de Mixed Reality Tool SiteVision, een krachtige AR technologie op basis van Catalyst.

Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu