fbpx
Nieuw op SketchUp.nl: Laubwerk 3D Bomen en Planten

Nieuw op SketchUp.nl: Laubwerk 3D Bomen en Planten

Nieuw op SketchUp.nl zijn de natuurgetrouwe 3D Planten- en Bomenbibliotheken van Laubwerk!

Laubwerk is een gemakkelijk te gebruiken uitbreiding voor (landschaps-/tuin-)architecten en CG artiesten die op zoek zijn naar natuurgetrouwe 3D planten. Laubwerk gebruiken is heel eenvoudig: sleep de gewenste plant, struik of boom in de scene en pas vervolgens de parameters vorm, leeftijd, seizoen en detailniveau aan! Laubwerk is compatibel met SketchUp Pro 2017 en hoger en werkt in combinatie met de render Extension V-Ray for SketchUp of Thea for SketchUp.

Waarom Laubwerk?

Laubwerk is niet zo maar een bibliotheek. Elke kit bevat 10 soorten planten, bomen of struiken met elk 36 verschillende variaties (3 varianten, 3 leeftijden en 4 seizoensvarianten), zodat u eindeloos kunt combineren. De objecten zijn zeer hoogwaardig doordat ze worden gemaakt met high-poly bladfoto's van verschillende kleuren en lichtdoorlating. Doordat Laubwerk nauw samenwerkt met biologen en CG experts, hebben alle objecten een natuurgetrouwe representatie in uw scene. Kits variëren van loofbomen tot sparren en van struiken tot palmbomen.

Lees hier alles over Laubwerk.

Interesse?

Laubwerk kunt u hier als demoversie downloaden (zie Extensions), zodat u vrijblijvend 5 verschillende soorten vegetatie kunt proberen. De adviesverkoopprijs bedraagt € 149,- excl. BTW per kit.

Klik hier voor een lijst van wederverkopers die u uitstekend van dienst kunnen zijn met de aanschaf van Laubwerk.


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu