fbpx

RenderIN 3 in publieke beta-fase

Abvent heeft de publieke beta-fase aangekondigd van RenderIN 3, een volledig geïntegreerde realtime render engine voor SketchUp v2015 en v2016. Aangedreven door de render engine van Artlantis 6, biedt RenderIN 3 gebruikers de hoogwaardige, realistische rendering in een robuuste en gemakkelijk te gebruiken applicatie.

ri3

Nieuwe Features

 • Nieuwe Fysische Engine
  Voor het creëren van adembenemende afbeeldingen en panorama's bevat RenderIN 3 nu haar eigen fysisch correcte engine, welke de nadruk legt op natuurkundige correctheid, precisie, nauwkeurigheid van materialen en lichtenergie.
 • Rendering Pre-Sets
  Keuze tussen verschillende voorgedefinieerde modi (interieur, exterieur, weinig licht) en verschillende definities (snelheid, medium of kwaliteit) om snel het gewenste resultaat te krijgen.
 • Ambient Occlusion Effect
  Render met ambient occlusion voor het creëren van virtuele schaduws in kleine gebieden waar natuurlijk licht niet komt (bv. rand plafond-muur). Dit geeft meer diepte en reliëf aan zowel interieur als exterieur scenes.
 • Nieuwe Lichtspecificaties
  RenderIN 3 is nog realistischer als het gaat om de verdeling en verspreiding van kunstlicht. Een lichtbron wordt gemaakt van elk willekeurige SketchUp groep of component; een enkel vlak zorgt voor een spotlamp, terwijl een volume een puntbron creëert. Deze RenderIN lampen zijn gemakkelijk te vinden en bewerken via de Outliner in SketchUp.
 • Nieuw Neon Materiaal
  Neonlicht is compleet vernieuwd en nu veel sneller en beter.
 • Architect Camera
  RenderIN 3 brengt u een nieuw visueel effect: de Architect Camera. Deze functie werkt prima voor zowel hoge gebouwen als objecten van normale grootte. Met deze techniek krijgt u een tweepuntsperspectief waarbij de verticale lijnen parallel lopen.
 • iVisit360 compatibiliteit
  iVisit360 is een innovatieve technologie voor panoramische presentaties en virtuele rondleidingen. Het delen van deze 360° panorama's op mobiele apparaten en internet is makkelijk, leuk en effectief met iVisit360. Abvent heeft nu twee nieuwe players: naast iOS en Android biedt het nu ook players voor HTML 5 en Windows Phone.

Test de Beta

Wanneer u de beta-versie van de RenderIN 3 downloadt op renderin.com, ontvangt u een e-mail met een serienummer (geldig tot 29 Februari 2016). Er zal één serienummer per persoon verzonden worden.

Veel Renderplezier!


Nieuwsbrief

Vul op deze pagina uw gegevens in en blijf op de
hoogte van al het nieuws rond SketchUp Pro.

Contact

Uw SketchUp Pro importeur:

Design8 bv
Edisonstraat 24 | 4004 JL TIEL, Nederland

T +31 (0)344 577 884
W www.design8.eu
E info@design8.eu