Problemen met inloggen - Trimble ID v4

Gebruikt u SketchUp 2019.3, 2020 of 2021? dan kunt u verwarrende berichten krijgen in verband met problemen met de entitlement server.

Problemen met inloggen

De oplossing hiervoor is om:

• Uit te loggen uit SketchUp vanuit het startscherm
  • Machine opnieuw op te starten
  • Weer in te loggen in SketchUp op het startscherm

Als er fouten blijven optreden, kunt u uw inlogstatus volledig resetten door het bestand login_session.dat te verwijderen:

• Op Mac: /Users//Library/ApplicationSupport/SketchUp[Versiejaar]/login_session.dat
  • Op Windows: Zoek naar login_session.dat met de zoekfunctie in het menu Start

Trimble ID v4 - Wachtwoord opnieuw instellen

1. Op de Identity login pagina in het Enter Password scherm, klik op Forgot password?
  2. Voer uw e-mail ID of uw telefoonnummer in
  3. Klik op Code verzenden. Er wordt een verificatiecode naar uw e-mail-ID of telefoonnummer gestuurd
  4. Zodra u de code hebt ontvangen, typt u de code in op de pagina Uw identiteit verifiëren en klikt u op Verzenden
  5. Opmerking: Klik op Opnieuw verzenden als u nog geen verificatiecode hebt ontvangen. Klik op Een andere methode gebruiken om de e-mail-ID die u hebt ingevoerd te wijzigen, indien nodig
  6. Op de pagina Wachtwoord opnieuw instellen typt u uw nieuwe wachtwoord en vervolgens typt u het wachtwoord opnieuw in het veld Wachtwoord bevestigen.
  7. Klik op Verzenden. Uw wachtwoord wordt opnieuw ingesteld.

Belangrijk: Zorg ervoor dat het wachtwoord dat u kiest aan de standaardvereisten voldoet:

• Minimaal 8 tekens lang
  • Ten minste één van de volgende tekens bevat: !@#$%^&*+_-
  • Ten minste één hoofdletter en één kleine letter
  • Minstens één cijfer

Het is mogelijk dat de e-mails worden omgeleid naar een spam-map. Controleer uw spam-map, en zorg ervoor dat onze verzendende IP/Domeinen op uw server op de veilige lijst staan:

• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 159.135.229.174
  • 69.72.43.9
  • 54.240.27.191
  • 54.240.27.30
  • 54.240.27.31

Als u niet zeker weet hoe u een e-mailadres op een veilige lijst kunt zetten in uw spamfilterinstellingen, kunt u overwegen de bovenstaande e-mailadressen toe te voegen aan uw adresboek of lijst met contactpersonen.