Upgraden

De laatste versie van SketchUp Pro is:

Mac OS X:

Windows 64-bit:

Versie 17.2.2554 (februari 2017)

Versie 17.2.2555 (februari 2017)

Om de laatste versie van SketchUp Pro te verkrijgen koopt u geen upgrade, maar een jaarlijkse Maintenance. Met deze Maintenance ontvangt u zonder extra kosten alle upgrades, updates en support op installatie/autorisatie binnen de afgenomen periode.

Maintenance en Renewals

Als u een geldige Maintenance heeft, dan heeft u altijd recht op de laatste versie van SketchUp Pro en op support bij installatie en autorisatie. Als uw Maintenance gaat verlopen en u wilt dit recht blijven behouden, dan kunt u ervoor kiezen uw Maintenance te verlengen. U kunt er ook voor kiezen om uw Maintenance later weer te activeren, u betaalt dan wel een extra bedrag (de zgn. Reinstatement Fee) bovenop de maintenance ter compensatie van de periode dat u geen maintenance heeft afgenomen. Voor het vernieuwen van licenties gelden de volgende prijzen (excl. BTW en per seat/licentie):

 
• Reguliere verlenging van de Maintenance
• Maintenance minder dan 1 jaar verlopen
• Maintenance 1 tot 3 jaar verlopen
• Maintenance meer dan 3 jaar verlopen
• Upgrade vanaf SketchUp 8 of eerder
  Standalone Licentie
€ 122,-
€ 183,-
€ 244,-
Geen renewal meer mogelijk
Geen renewal meer mogelijk
  Netwerklicentie *
€ 202,-
€ 303,-
€ 404,-
Geen renewal meer mogelijk
Geen renewal meer mogelijk

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 1 jaar maintenance. U kunt er ook voor kiezen om direct met 2 of 3 jaar te verlengen: u betaalt dan nog 1 of 2 keer het tarief voor een reguliere verlenging bovenop de voor u geldende prijs.

* Netwerklicenties kunnen alleen in zijn totaliteit worden voorzien van Maintenance. Voorbeeld: heeft u een netwerklicentie met 4 seats, dan dient u 4x Maintenance aan te schaffen.

 

In het overzicht kunt u zien wat er in welke versie nieuw was.

Lees meer...