Nieuw: Skalp
Skalp is een plugin voor SketchUp Pro waarmee u in SketchUp doorsnedes kunt visualiseren gevuld met welk patroon dan ook.

Lees meer...

Ruby Scripts

Voeg extra functionaliteit toe aan SketchUp Pro en automiseer bepaalde taken door gebruik te maken van Ruby Scripts. Sketchup.nl heeft voor u een overzicht gemaakt van nuttige Ruby Scripts en/of plekken waar u ze kunt verkrijgen.

Smustard.com

Smustard.com is er op gericht SketchUp gebruikers te voorzien van extra tools en plug-ins om de productiviteit te verhogen en een betere workflow te faciliteren.

Smustard plug-ins zijn ruby scripts die extra commando's toevoegen om herhalende en moeilijke modelleertaken te versimpelen.

 

1001bit Tools Pro

1001bit Tools Pro is een verzameling Ruby scripts voor SketchUp Pro voor het uitvoeren van architectonische werkzaamheden met een minimum aan inspanning. U creëert hiermee heel eenvoudig 3D-modellen van trappen, wenteltrappen, roltrappen, wanden, deuren, ramen en dakspanten. Het enige wat u hoeft te doen is de parameters en de dimensies in te voeren.

 

SoapSkinBubble Tool

De SoapSkinBubble Tool is een tool om zeer snel en eenvoudig complexe en dubbelgekromde oppervlakken te creëren. Kortom, een waardevolle aanvulling op SketchUp Pro als u echte vormvrijheid mist!