Renderen

V-Ray for SketchUp

V-Ray for SketchUp is de slimste en snelste renderoplossing voor SketchUp. Het biedt alle belichting- en renderingtools die u nodig heeft om professionele, fotorealistische afbeeldingen en animaties te kunnen maken. V-Ray for SketchUp gebruikt dezelfde interface als andere 3.x versies van V-Ray (o.a. 3ds Max en Revit), zodat u tijdens uw complete workflow consistente renders kunt maken.

Lees meer...

 

Render[in]

Render[in] is een volledig geïntegreerde renderplug-in voor SketchUp Pro en werkt met een preview-venster, waardoor u visueel feedback krijgt over wijzigingen aan uw ontwerp. Render[in] is snel, gemakkelijk in gebruik en werkt met de instellingen vanuit SketchUp, zoals geometrie, camera, zon, kleuren, texturen, etcetera. Daarnaast kunt u met Render[in] specifieke eigenschappen toekennen, zoals reflectie, lichtpunten, lichtspots en een 3D wolkenlucht. U hoeft daarna eigenlijk alleen nog maar te renderen!

Lees meer...

 

Vergelijkingsmatrix

SketchUp Pro Renderplug-ins

Voor SketchUp zijn er diverse betaalbare en eenvoudig te gebruiken plug-ins te verkrijgen. Voor meer informatie over deze renderplug-ins kunt u de artikelen hieronder bekijken of via onze uitgebreide matrix de plug-ins met elkaar vergelijken.

Lees meer...

 

SU Podium

SU Podium is een plug-in voor SketchUp Pro om ontwerpen fotorealistisch te renderen. Het draait binnen SketchUp Pro en maakt gebruik van de texturen, (achtergrond)kleuren en schaduwvallen in het programma. Door de gebruiksvriendelijke interface heeft de plug-in een korte leercurve en boekt u in zeer korte tijd indrukwekkende resultaten. SU Podium is voor zowel Windows als Mac OS X te verkijgen en heeft een adviesverkoopprijs van € 169,- excl. BTW.

SU Podium 2

Lees meer...

 

Podium Walker

Creëer inspirerende videopresentaties direct vanuit SketchUp Pro en SU Podium V2. Podium Walker heeft een introductieprijs van € 79,- excl. BTW per licentie.

Lees meer...