Renderen

Vergelijkingsmatrix

SketchUp Pro Renderplug-ins

Voor SketchUp zijn er diverse betaalbare en eenvoudig te gebruiken plug-ins te verkrijgen. Voor meer informatie over deze renderplug-ins kunt u de artikelen hieronder bekijken of via onze uitgebreide matrix de plug-ins met elkaar vergelijken.

Lees meer...

 

V-Ray for SketchUp

V-Ray for SketchUp is een complete renderoplossing die binnen SketchUp Pro draait. De plug-in genereert hoogwaardige afbeeldingen die haast niet van echt zijn te onderscheiden. Doordat het binnen SketchUp Pro draait, rendert u eigenlijk nog in de ontwerptijd. Zodoende bespaart u zichzelf de tijd en moeite om alle materiaal- en lichtinstellingen uit te voeren in een standalone applicatie, omdat u dit al binnen SketchUp Pro doet. Ook eventuele wijzigingen aan uw ontwerp worden hierdoor in één oogwenk meegenomen.

Image

Lees meer...

 

Render[in]

Render[in] is een volledig geïntegreerde renderplug-in voor SketchUp Pro en werkt met een preview-venster, waardoor u visueel feedback krijgt over wijzigingen aan uw ontwerp. Render[in] is snel, gemakkelijk in gebruik en werkt met de instellingen vanuit SketchUp, zoals geometrie, camera, zon, kleuren, texturen, etcetera. Daarnaast kunt u met Render[in] specifieke eigenschappen toekennen, zoals reflectie, lichtpunten, lichtspots en een 3D wolkenlucht. U hoeft daarna eigenlijk alleen nog maar te renderen!

Lees meer...

 

SU Podium

SU Podium is een plug-in voor SketchUp Pro om ontwerpen fotorealistisch te renderen. Het draait binnen SketchUp Pro en maakt gebruik van de texturen, (achtergrond)kleuren en schaduwvallen in het programma. Door de gebruiksvriendelijke interface heeft de plug-in een korte leercurve en boekt u in zeer korte tijd indrukwekkende resultaten. SU Podium is voor zowel Windows als Mac OS X te verkijgen en heeft een adviesverkoopprijs van € 169,- excl. BTW.

SU Podium 2

Lees meer...

 

Podium Walker

Creëer inspirerende videopresentaties direct vanuit SketchUp Pro en SU Podium V2. Podium Walker heeft een introductieprijs van € 79,- excl. BTW per licentie.

Lees meer...